Windows 8 Yeni Mavi Ekran
1 sayfadaki 1 sayfası
Windows 8 Yeni Mavi Ekran
Windows 7 ve daha önceki sürümlerde karşılaşılan mavi ekran hatasını bilmeyen yoktur, ayrıca bu hata ile karşılamayanda. Artık Windows 8 işletim sistemi ile eski mavi ekran değişiyor ve yeni bir mavi ekran sisteme konuşlandırılıyor.
Microsoft, yeni işletim sistemi ile sektöre birtakım yenilikler ve geliştirmeler getirmeye hazırlanıyor. Microsoft’un yeni işletim sistemi ile karşımıza çıkan en önemli özelliklerinden biri Windows 8 Metro ara yüzü oluyor. Bunun yanında birtakım farklılıklar da yer alan Windows 8’de, yeni mavi ekran hatası da oldukça ilgi çeken bir boyutta karşımıza çıkıyor.
Microsoft, yeni işletim sistemi ile sektöre birtakım yenilikler ve geliştirmeler getirmeye hazırlanıyor. Microsoft’un yeni işletim sistemi ile karşımıza çıkan en önemli özelliklerinden biri Windows 8 Metro ara yüzü oluyor. Bunun yanında birtakım farklılıklar da yer alan Windows 8’de, yeni mavi ekran hatası da oldukça ilgi çeken bir boyutta karşımıza çıkıyor.
Diğer yandan yeni mavi ekranda anlaşılmaz ifadeler ve birtakım bilinmeyen terimler bulunmuyor. Somurtgan bir surat ifadesi ile ortaya çıkan yeni mavi ekran hatası, ayrıca bu ifadenin altında bir açıklama bulunduruyor. Bu açıklamada bilgisayarın üstesinden kalkamadığı bir sorunlar karşılaştığı ve yeniden başlatılması gerektiği şeklinde bir mesaj yer alıyor.
Melihkayar- Mesaj Sayısı : 18
1 sayfadaki 1 sayfası